R&S Horeca

OVER R&S HORECA

R&S Packaging is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op verpakking vraagstukken in Benelux en Duitsland. In de ruim 18 jaar ervaring hebben we vele vragen, problemen en uitdagingen voorbij zien komen  en evenzoveel oplossingen kunnen aandragen. Door samenwerking met (inter-)nationale producenten kunnen we iedere klant voorzien van de juiste verpakkingen.

Door de grote vraag vanuit Horeca en Horeca gerelateerde bedrijven, naar disposables als servetten, placemats en bierviltjes, is er een aparte afdeling ontstaan voor de Horeca.
Bestekzakjes nemen daar een voorname rol in. De kostenbewuste Horeca-ondernemer kiest voor bestekzakjes vanwege de lage kosten t.o.v. de losse servetten waar het bestek ingerold wordt.
De marketingfunctie van het bestekzakje speelt ook een voorname rol. Naam van het restaurant, een speciale actie of de menukaart kunnen allemaal op het zakje gedrukt worden. Keuze voor kleur, ontwerp en tekst worden geheel bepaald door de Horeca-ondernemer. Met dit ene ontwerp, heeft u uw eigen persoonlijke bestekzakjes, bierviltjes en placemats.
R&S Horeca maakt het gehele ontwerp kosteloos voor u.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen: 8:00 – 18:00

OFFERTE AANVRAGEN:



    NIEUWSBRIEF